NISAN SKYLINE

12 Dec, 2008

Poslednje fotografije: 2009 Nissan Skyline GT-R

Generalna — Autor dusah @ 20:11

     

Izvesna histerija koja vlada oko testova prototipa Nissana GT-R na nemačkom Ringu i dalje se ne stišava. Iako nam kompletna priča deluje malo prenapumpano i to pred zvaničnu premijeru ovog super automobila, koja se očekuje narednog meseca, prenećemo i ove nepotvrđene informacije prvenstveno zbog novih fotografija.


U nedostatku novih informacija licitacija oko najbržeg kruga prototipa GT-R-a, koji se na poslednjim fotografijama pojavljuje sa slabijom kamuflažom prednjih svetala, tek se zahuktava.

       

 Nakon što je "utvrđeno" da bi GT-R, čiji razvoj traje oko 5 godina, mogao nadmašiti i vreme modela Porsche 997 Turbo koje iznosi 7:40 sada je na vidiku i vreme nedavno ugašenog Porsche-a Carrera GT. Da podsetimo, GT je sa Walter Röhrl-om za volanom ostvario vreme od 7 minuta i 28 sekundi. Nije nam jasno gde je nestao novi GT2 kao reper? Očigledno svako bira svog favorita.

Kupe čijim zadnjim krajem dominiraju ogromne izduvne cevi pokreće VR38DETT twin turbo V6 zapremine 3,8 litara, dok je težina procenjena na 1590 kg.


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu