NISAN SKYLINE

21 Nov, 2008

Nove Zvanične slike i specifikacije: Nissan GT-R!

Generalna — Autor dusah @ 18:14

    

 Nakon perioda intenzivnih testova na Ringu i nagađanja o brzini i izgledu novog Nissana GT-R, zvanične fotografije i podaci o japanskom super automobilu konačno su pred nama.

  Zvanične informacije objavili su Autoweek i online magazin Edmunds, a prema njima GT-R će pokretati twin turbo V6 motor sa 473 KS i 588 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

    

 Snaga će se prenositi na sve točkove putem 6-stepenog GR6 menjača sa duplim kvačilom. Vozač će menjati brzine uz pomoć aluminijumskih šiftera iza volana ili klasično pozicionirane ručice menjača.

      

 Enterijer Nissana GT-R presvučen je crnom kožom i pomalo podseća na model 350Z. Ono što je fasciniralo javnost, a naravno mislimo na najave o skoro neverovatnim performansama ovog kupea za izuzetno malu cenu automobila, može se do određene mere objasniti i izgledom enterijera, koji ipak nije u skladu sa konkurencijom na koju Nissan cilja.

    

 Ukoliko vremena na stazi budu u skladu sa najavljivanima, mislimo da niko od kupaca GT-R-a neće zažaliti.

    

      


Komentari

  1. Daj malo info i o starijim verzijama, recimo Skyline R iz 1999, dobro poznatog iz filmova 2fast 2furious i igrice Need4Speed...

    Autor pivnicaada — 21 Nov 2008, 18:46


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu